Zakelijk adres emigranten

januari 03, 2019
Zakelijk adres emigranten

Updated on 19 februari 2024

Zakelijk adres in Nederland voor emigranten

Bent u de trotse eigenaar van een onderneming in Nederland, maar verhuist u binnenkort naar het buitenland? Misschien wel, omdat uw business veel beter presteert dan u had gehoopt? Fantastisch nieuws natuurlijk! Maar een emigratie brengt nogal wat voorbereiding en werk met zich mee. Naast alle standaard handelingen zoals de feitelijke verhuizing en uitschrijving bij uw gemeente, zult u ook na moeten denken over de toekomst van uw onderneming.

Op zoek naar een kantoorpand?

Een Nederlandse onderneming dient in Nederland ingeschreven te blijven, indien u (voorlopig) hier belasting wilt blijven betalen. Dan zult u natuurlijk een nieuw vestigingsadres moeten kiezen, aangezien u binnenkort uw woning zult verlaten.

Vroeger was het enkel mogelijk uw bedrijf voort te zetten in Nederland door zelfstandig een kantoorruimte te huren of kopen. Dit is voor veel ondernemers een dure grap. De huurprijzen van kantoorruimten zijn in de meeste gevallen net zo duur als een particuliere woning. Samen met de kosten voor uw woning in het buitenland betekent dit in feite dubbele lasten… En daar zit niemand op te wachten. Tegenwoordig bestaat er gelukkig een veel betere oplossing: uw bedrijf inschrijven op een virtueel adres.

Een vestigingsadres voor uw bedrijf conform de eisen van de KvK

Een virtueel kantooradres is een adres dat u kunt gebruiken als correspondentieadres. Maar u kunt in sommige gevallen ook uw bedrijf inschrijven op een dergelijk adres, mits de aanbieder voldoet aan de specifieke eisen voor vestiging van bedrijven. Bij Easystart Office kunt u 100% veilig uw bedrijf voorzien van een gloednieuw vestigingsadres. En ook nog eens op een prominente locatie in Rotterdam of Amsterdam, waardoor u uiteindelijk veel meer voordelen behaalt dan enkel een geldig zakelijk bedrijfsadres.

Wat biedt een zakelijk vestigingsadres u als ondernemer?

Wanneer u besluit uw bedrijf bij ons in te schrijven, dan heeft uw onderneming in elk geval een geldig adres, terwijl u zelf naar het buitenland verhuist. U hoeft uw bedrijf dus (nog) niet om te zetten naar een buitenlandse onderneming. Dit kan prettig zijn voor mensen, die niet zeker weten of ze wel in het buitenland blijven wonen. Komt u na een poosje weer terug? Dan kunt u zelf kiezen of u uw onderneming weer thuis inschrijft. Maar de meeste ondernemers kiezen hier niet voor gelet op de voordelen van een zakelijk adres.

U kunt namelijk ook de volgende pluspunten voor uw onderneming verwachten:

  • Een professionele uitstraling door het inschrijven op een zakelijk adres
  • Meer privacy voor u als ondernemer
  • Uw post wordt voor u gesorteerd en doorgezonden
  • Tijdswinst door minder uren aan uw administratie en het sorteren van documenten te hoeven besteden

Uw onderneming is bij ons in goede handen

Door uw bedrijf op één van onze adressen in te schrijven, ontneemt u uzelf een hoop zorgen en extra taken. Wij zorgen ervoor dat u continu netjes uw post blijft ontvangen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om klanten op locatie te ontvangen, wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk terug bent in Nederland. Zo zit het met uw bedrijf in elk geval goed en kunt u ruim de tijd besteden aan het praktische gedeelte van de emigratie!

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu