Zó helpt een zakelijk inschrijfadres klusbedrijven verder

april 05, 2020
Business Address for Chamber of Commerce - How to get a domicile address

Bouwbedrijven, klusbedrijven en installatiebedrijven hebben, net als andere ondernemingen, baat bij een professionele uitstraling naar hun klanten toe. Vaak zijn de eigenaren van deze bedrijven zzp’ers die veel onderweg zijn. Buiten wordt immers het geld verdiend: op de bouwplaats of op locatie bij de opdrachtgever. Een inschrijfadres kan de uitkomst bieden.

Minder administratie

Daarom is het prettig als deze drukbezette ondernemers zoveel mogelijk ontlast worden van hun administratieve werkzaamheden. Een goed boekhoudpakket waarin je snel offertes en facturen kunt uitwerken hoort daar bijvoorbeeld bij. Maar ook zoiets praktisch als het in laten scannen van post, om dit daarna per e-mail toegestuurd te krijgen. Deze mannen (en soms vrouwen) vind je per slot van rekening niet een groot gedeelte van de dag achter hun laptop, zoals dat voor freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening wel meer geldt. Een virtueel kantoor, dat bepaalde taken overneemt, kan daarom een handige optie zijn. Daarmee krijgt uw bedrijf een representatief zakelijk adres.

Fysieke bedrijfsruimte?

Wil je nog een stap verder gaan, dan kan ook een kantoorruimte met de juiste uitstraling onderdeel van professioneel ondernemerschap zijn. Bijvoorbeeld omdat je mensen wilt kunnen ontvangen op een bedrijfslocatie die past bij de kwaliteit die je als zzp’er levert. Bedenk in elk geval dat het gaat om het totaalplaatje: als een nieuwe klant zoekt naar een betrouwbaar bedrijf, dan start de zoektocht meestal op het internet. Zorg dus dat je website op orde is. Het hoeft niet groot. Het hoeft niet duur. Als het maar duidelijk is wie je bent, wat je voor product of dienst levert en waar je als ondernemer voor staat.

Neem de tijd

Het starten van een eigen onderneming is een drukke periode. We zien regelmatig dat er niet goed genoeg wordt stilgestaan bij die welbekende stip aan de horizon. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wanneer wil je dat bereikt hebben en hoe kom je daar? Neem de tijd om alles goed te overdenken. Overleg ook met de juiste partners. Maak bewuste keuzes, dan komt het allemaal goed. Wil je even sparren? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu